Windows 10 21H2 Update on-line. Er zijn twee methoden om pre-empt te verkrijgen

Windows 10 21H2 Update on-line. Er zijn twee methoden om pre-empt te verkrijgen

Na het ontvangen van de offici?le release van Windows11, maakt Microsoft ook deel uit van de energie die aan de gebruiker wordt overgedragen om op Windows10 21H2 Stable Release-incrementele updates te duwen.

Hoewel het in november 10, 2021 op de lijn staat, maar in overeenstemming met de druk op een batchprogramma, kan een deel van de oude Windows10-gebruikers lang wachten.

Als u sneller wilt en Windows1021H2-update wilt ontvangen, kan dit verwijzen naar de upgradegeleider WCCFTECH DELD.

(Figuur VIAWCCFTECH) Zoals gewoonlijk biedt Microsoft nog twee manieren om Windows1021H2-update te verkrijgen: ● Gebruik update-assistent (updateassistant) ● via de Media Creation Tools (MediaCreationTool) Download en open de bijgewerkte AIDE, Windows10-gebruikers kunnen eenvoudig op een paar keer bij de stap staan , het kan automatisch worden bijgewerkt in november 2021.

Gegevens voor (alleen voor referentie) Een andere manier is via de Media Creation-tool om ISO-installatie-CD (of USB-gebaseerde verwijderbare opslagmedia) te maken, natuurlijk, u kunt er ook voor kiezen om deze pc onmiddellijk bij te werken. Na ontvangst van de licentie downloadt het gereedschap Media Creation in overeenstemming met gebruikersselectie het installatiebestand van de cloudcache en genereert u het vereiste ISO-image, waardoor de installatie opstartschijf of USB-opslagruimte wordt gemaakt.

Als het niet inheems is om te upgraden, vraagt ??Media Creation Tool u om de bijbehorende taalversies te selecteren, evenals pc-architectuur (32-bits x86, 64-bit of x64).

Nadat u de opties en paden hebt opgegeven, moet u mogelijk een paar uur wachten.

Zodra u hebt gemaakt, kunt u proberen een ISO-imago of een opstartschijf te verbranden om via USB-mobiel te installeren, Windows1021H2 op een ander apparaat bij te werken of een schone installatie uit te voeren.

[Bron:] Editor: KJ005.